Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 21 noiembrie 2012

Târgul de carte Gaudeamus

De azi a început la Romexpo Târgul Internaţional Gaudeamus.
Vor fi lansări de carte, lecturi, şi multe volume pe care le puteţi cumpăra la preţuri speciale. Eu una abia aştept să-mi cumpăr cărţi noi :)
Pe lista mea se află, în primul rând volumele de poezie  "În moalele cerului" al Ancăi Mizumschi (se lansează vineri 23 noiembrie ora 16 la editura Brumar) şi "Lumea e o pisică jigărită" al lui Andrei Velea (se lansează tot vineri şi tot la Brumar dar la ora 18.30); pentru ele voi obţine şi autografe, că merg şi io la lansări :). Urmează apoi de la Polirom: Truman Capote - "Mic dejun la Tiffany", Don Delillo - "Cosmopolis", Dan Lungu - "Raiul găinilor" şi Joyce Carol Oates - "Grădina plăcerilor lumeşti". Am mai pus ochii pe "Cele mai frumoase poeme din 2011" de la Tracus Arte. De la Casa de pariuri literare aş vrea "Trei mese pe zi" a lui Dan Mihuţ şi "Combinaţia" lui Dan Sociu. Ca în fiecare an, în afară de lista iniţială voi mai lua probabil şi alte cărţi (o antologie de poezie străină contemporană mi-ar prinde bine, la fel şi ceva poezie contemporană din Moldova - invitata de onoare a Gaudeamusului din acest an) şi asta va însemna că iar voi ajunge acasă cu dureri de spate, dar deh, ce nu face omul pentru dragostea vieţii lui: literatura :)

3 comentarii:

  1. dar GHID DE IMORALITATE scris de Dan Mihut nu merita cumparat? A, de la editura POEREZIA MIHUTEANA.

    RăspundețiȘtergere
  2. cumpara fiecare ce vrea, iar daca nu-ti place poezia lui mihut spune-i-o lui, e o lume al naibii de libera. pacat ca nu toti isi dau seama de asta si se ascund sub eticheta "anonim" :)

    RăspundețiȘtergere
  3. da, trebuie tras de maneca si aratat la toti + DAT TRIFERMENT la cei care se simt oameni dupa TREI MESE(copioase) PE ZI.

    http://poeziepentrusanatate.wordpress.com/2012/11/21/sa-traiesc-doar-pentru-ca-ar-vrea-becali/

    RăspundețiȘtergere