Faceți căutări pe acest blog

marți, 13 noiembrie 2012

Festivalul National de Literatura Vasile Lucaciu, editia a XVIII-a

Până pe 15 noiembrie mai pot fi trimise materiale pentru concursul de poezie si proză din cadrul acestui festival. In cazul în care nu aveţi timp şi chef să le trimiteţi prin poştă (adresă: Primăria Cicârlău, cod poştal 437095, jud. Maramureş), există varianta mai comodă a mailului: primariacicarlau@yahoo.com. În ambele cazuri, trebuie să îndepliniţi următoarele condiţii:
-să nu aveţi volume publicate
-să trimiteţi 10-15 pagini de proză şi/sau poezie inedită (o cerinţă un pic ciudată, nu ştiu cine scrie la pagină, e ca şi cum ai scrie la kg, dar în sfârşit...). Notă: pentru lucrările expediate prin poştă, trimiteţi 2 exemplare.
-să trimiteţi lucrările semnate cu un motto, iar pentru cele expediate prin poştă datele personale se scriu pe o foaie care se introduce într-un plic pe care se regăseşte acelaşi motto; pentru varianta prin mail, trimiteţi în acelaşi mail documentul cu poeziile, semnat cu motto şi un alt document separat cu motto-ul respectiv şi datele personale.
-desigur, creaţiile tre să fie bune că altfel degeaba le mai trimiteţi, nu veţi lua niciun premiu :)
Şi că tot veni vorba de premii, ele sunt:
-premiul I (800 lei) pentru cel mai valoros text din concurs (poezie sau proză), apoi premiile I (350 lei), II (300 lei) şi III (250 lei) pentru fiecare din categoriile proză şi poezie.

Dacă veţi convinge juriul (format din personalităţi culturale din Cluj, Oradea, Bistriţa, Zalău, Baia Mare, Satu Mare) veţi fi invitaţi la festivitatea de premiere care va avea loc în perioada 1-2 decembrie, gazdele asigurându-vă cazarea şi masa.
Mai multe informaţii puteţi primi pe mail nicolaegoja@yahoo.com sau la tel: 0730-930235.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu