Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 5 octombrie 2011

FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE POEZIE ŞI EPIGRAME „ROMEO ŞI JULIETA LA MIZIL” ED. A V-A, 2011-2012

Vă puteţi înscrie creaţiile în perioada 25.08.2011– 30.12.2011.
Secţiunile:
-poezie: maxim 4 poezii;
-epigramă: maxim 4 epigrame.

La secţiunea epigrame, tema impusă-MIZILUL-este pentru o singură epigramă.
Sugestii beletristice: Geo Bogza, 175 de minute la Mizil, I.L Caragiale, O zi solemnă, George Ranetti, Romeo şi Julieta la Mizil. Textele menţionate sunt pe www.romeojulietalmizil.ro
Celelalte trei epigrame au teme libere. Textele nu trebuie să fi fost publicate până la data premierii, adică 30.01.2012. Un motto trebuie adăugat în FIŞA DE ÎNSCRIERE pentru ca, numai ulterior jurizării, concurentul să poată fi identificat.

Pot participa concurenţi de orice vârstă şi vestea bună e că la ediţia din acest an a fost eliminată taxa de participare.
Vă puteţi înscrie creaţiile fie completând formularul de pe site http://romeojulietalamizil.ro, fie prin poştă, pe adresa liceului:
prof. Laurenţiu Bădicioiu, Liceul Teoretic „Grigore Tocilescu”, str. N.Bălcescu, nr.131, Mizil, Prahova, cod 105800, cu menţiunea: pentru „Romeo şi Julieta la Mizil”, ed. a V-a.
În situaţia trimiterii materialelor prin poştă, acestea vor fi semnate cu un motto, în acelaşi plic introducându-se încă un plic închis, pe care va fi scris acelaşi motto, în interiorul căruia va fi fişa de înscriere Aceasta conţine adresa, telefonul, ocupaţia şi CNP-ul participantului.
Jurizarea în ianuarie 2011; premierea pe 30.01.2011, la Mizil, în Sala de Festivităţi a Liceului „Grigore Tocilescu”.

Pentru mai multe informaţii despre ediţiile precedente, despre juriu şi impresiile participanţilor, accesaţi site-ul
http://romeojulietalamizil.ro



5 comentarii: